het-bedrijf


Dings Aardbeien en Brookberries: 
Jaar rond aardbeien van topkwaliteit!

Dings Aardbeien en Brookberries zijn in 15 jaar uitgegroeid tot de specialist in aardbeien in kassen. Op 4 locaties in de gemeente Venlo worden met de modernste technieken op de meest milieu verantwoorde manier jaar rond aardbeien geteeld van topkwaliteit.


Drone-opname van de 4 locaties: Brookberries en DingsAardbeien:Het bedrijf is volledig gespecialiseerd in de teelt van aardbeien onder glas nadat hiertoe in 1999 een bestaand glasbedrijf was aangekocht. Na een uitbreiding in 2003 kreeg het bedrijf een oppervlakte van 2 hectare. In 2008 is op korte afstand een nieuw bedrijf gebouwd met een oppervlakte van ruim 6 hectare, en is Marcel Dings samen met compagnon Peter van den Eertwegh het bedrijf Brookberries gestart. Door verdere uitbreidingen in 2013 en 2014 is het totale bedrijf gegroeid naar bijna 20 hectare en een productie van 2.5 miljoen kg. Dings Aardbeien en Brookberries zijn toonaangevende glasaardbeien bedrijven op het gebied van innoveren en maatschappelijk- en marktgericht produceren. In een snel veranderende omgeving spelen wij zo optimaal mogelijk in op de wensen van klant en maatschappij! 
Wij produceren 5 overheerlijke rassen: Elsanta, Sonata, Clery, Jive en Favory!Dings Erdbeeren und Brookberries: Das ganze Jahr frische Erdbeeren!
Dings Erdbeeren und Brookberries sind in 15 Jahren gewachsen bis 4 Gewächshäuser und ist es möglich unsere Kunden das ganze Jahr frische Erdbeeren zu liefern. Wir produzieren 5 Rassen superleckere Erdbeeren: Elsanta, Sonata, Clery, Jive und Favory!
Dings Strawberries and Brookberries: All year round fresh strawberries!
Dings Strawberries and Brookberries are grown in 15 years up to 4 greenhouses, and it is possible to deliver the whole year fresh strawberries to our customers. We produce 5 superdelicious strawberries: Elsanta, Sonata, Clery, Jive and Favory!


Marcel Dings (links) en Peter van den Eertwegh